Algemene informatie

Algemene voorwaarden reken-huis BV

Voor de volledige algemene voorwaarden verwijzen we je naar ‘Algemene voorwaarden’.

Hieronder meest gelezen algemene voorwaarden uitgelicht.

Bezorgopties en kosten.

We bezorgen onze pakketten met PostNL.

Bezorging buiten Nederland is mogelijk. Let op, de bezorgkosten hiervan liggen hoger.

PostNL bezorgt op het door jou opgegeven adres.

Voor het leveren van bestellingen houdt Rekenhuis rekening met weekenden en de schoolvakanties volgens Rijksoverheid.nl.

Kosten, worden automatisch door het systeem aangegeven.

Producten gratis afhalen. Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de bestelling wilt ophalen. Ons afhaaladres is Lunetkade 27 in Geertruidenberg.

Levertijd

De levertijden van onze producten verschillen.

Artikelen die op voorraad zijn in onze rekenwinkel hebben een levertijd van maximaal 5 werkdagen.

Betaalmethoden

Je kunt je bestelling voldoen via IDeal betaling of je betaalt achteraf per factuur, de betaaltermijn bedraagt 14 dagen.

Retourneren product

Wanneer je gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht ben je verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan Rekenhuis. door een e-mail te sturen. Graag met opgave van reden zodat we onze service nog beter kunnen afstemmen op de behoefte van onze klanten. Retourzending dient binnen 14 dagen na je melding, in de originele staat en verpakking bij ons binnen te zijn. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de retourzending hebben beoordeeld, storten wij het bedrag terug op je rekening.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Reken-huis BV niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van teruggestuurde artikelen. Vraag daarom bij het versturen van je retour altijd om een verzendbewijs en bewaar dit goed!

Garantie

Is je product kapot en denk je dat dit komt door een product- of fabricagefout? Dan controleren wij graag of het binnen de garantietermijn en -voorwaarden valt. Een garantieaanvraag is een gratis service. Om een garantieaanvraag te kunnen doen, heb je een aankoopbewijs nodig. 

Wanneer je product stuk is gegaan door verkeerd gebruik, normale slijtage, of ongeautoriseerde reparaties, dan is de garantie hierdoor vervallen. 

================================

Contact