1093200257463557

Page content

Reken-huis.nl live!

Reken-huis.nl live!

5 oktober 2015 is de Reken-huis website live gegaan. Niet geheel toevallig op juist deze dag. 5 oktober is immers de internationale dag van de leraar. Een mooie lanceringsdag voor onze Reken-huis website  voor onderwijsprofessionals!

Samen het rekenonderwijs nog mooier en beter maken!

Reken-huis is het ontwikkelcentrum voor ‘gecijferdheid’ in het basisonderwijs en richt zich op de ontwikkeling van eigentijds rekenonderwijs. Wij maken van rekenen een uitdagend en leerzaam vak. Op onze website is te zien op welke manier Reken-huis onderwijsprofessionals hierbij helpt. Voorbeelden hiervan zijn onze speciaal ontwikkelde leermiddelen, het Reken-huis cursus aanbod en de op maat vormgegeven begeleidingstrajecten voor leerkrachten, rekencoördinatoren en schoolteams. Reken-huis eigenaren Frans & Lucy Moerlands stellen zich graag zelf aan je voor in dit filmpje en vertellen daarin meer over de achtergrond en werkwijze van Reken-huis.

Informatie, Reken-huis nieuws & gratis Rekenstraat

Via blogs op de website en via de Reken-huis nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van ontwikkelingen in het rekenonderwijs, interessante praktijkvoorbeelden en delen we materiaal- en lesideeën. Een mooi voorbeeld van een nieuw lesmateriaal is Rekenstraat. RekRekenstraat automatiseren rekenenenstraat is een leermiddel waarmee op een leerzame en uitdagende manier kan worden gewerkt aan een van de grootste problemen in het rekenonderwijs; het borgen van kennis, het automatiseren. Ter introductie hebben we nu drie gratis Rekenstraatjes voor je klaar staan. Klik hier voor meer informatie over Rekenstraat en ga direct aan de slag met de drie gratis Rekenstraatjes Veel plezier!

Het eerste Reken-huis blog gaat over de aanpak van rekenproblemen bij Mark, een leerling uit groep 7. Lees hier het eerste blog in de meerdelige blog-serie van dit begeleidingstraject.

Wil je niets missen van het Reken-huis nieuws?
Meld je dan hier gratis aan voor de Reken-huis nieuwsbrief!

Heb je vragen, kunnen wij  je ergens mee helpen, of heb je een té gek rekenidee?
Neem gerust contact met ons op!

Lucy Moerlands
Als eigenaar en coach ben ik bij Reken-huis dagelijks bezig met dingen waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Onderwijsprofessionals ondersteunen en adviseren, zodat zij kinderen goed kunnen begeleiden en helpen in een boeiend ontwikkelingsproces. Daarvan krijg ik energie. Als eerste aanspreekpunt voor leerkrachten, scholen en schoolbesturen, ben ik veel in contact met het werkveld en sta ik altijd klaar voor onze klanten.Kan ik je ergens mee helpen? Ik ben bereikbaar via lucy@reken-huis.nl

Comment Section

0 reacties op “Reken-huis.nl live!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.